عسگراولادی معتقد است که موسوی دمکراسی را به شرط چاقو میخواست نه به شرط رأی، او قبل از شمارش آراء خود را پیروز انتخابات خواند. مفهوم این رویکرد آن است که هیچکس و هیچ نهاد و هیچ قانونی جز اراده و تصمیم خود را قبول ندارد.دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگوی اختصاصی با مشرق گفت: مشارکت 85 درصدی مردم آگاه ایران در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری نشانه پویایی و شادابی انقلاب و اهمیت دادن مردم به سرنوشت سیاسی خود و کشور اسلامی است.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال 88 ادامه داد: مهمترین پیام انتخابات دهم ریاست جمهوری به بیگانگان این بود که مردم هر نامزدی را که مورد حمایت بیگانگان ببینند با تردید در صلاحیت او مینگرند و علیرغم صلاحیتهایی که ممکن است داشته باشد رأی خود را از او دریغ مینمایند. همچنین پیام دیگر انتخابات دهم در درون این بود که دولت احمدینژاد را چهار سال تجربه کردند و صداقت و اصالت حرکتهای او را منطبق بر خط امام و انقلاب و رهبری دیدند و برای تکمیل خدمات دولت چهار سال دیگر به او رأی اعتماد دادند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه به رفتار غیراخلاقی اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: برخی از اصلاحطلبان در استراتژی تبلیغاتی خود در همه ادوار رقابت، یک منطقی داشته و دارند و آن اینکه از قبل، صحت انتخابات را زیر سؤال ببریم و در مورد صداقت نهادهای برگزار کننده تشکیک وارد کنیم. این دو فایده دارد: فایده اول اینکه اگر رأی نیاوردیم بگوییم طرف تقلب کرده است. فایده دوم اینکه اگر رأی آوردیم بگوییم علیرغم تقلب گسترده، اما بقدری نامزد ما طرفدار و رأی داشتند که آنها نتوانستند از تقلب نتیجه بگیرند. این یک رویکرد ضداخلاقی و بر خلاف مروت و انصاف است.
حبیبالله عسگراولادی افزود:آنها که کمیته صیانت از آراء را تشکیل دادند بیمهری بزرگی به نظام کردند چون نظام خود صیانت آراء را در نهادها و قوانین مربوط تنظیم کرده است. بیش از 600 هزار نفر در سراسر کشور از مسئولان ناظر و مجری صندوقها از همین مردم هستند. شورای نگهبان با 6 فقیه و 6 حقوقدان عالیترین نهاد نظارتی است و اینها دین خود را برای دنیای دیگران نمیفروشند. از آن بالاتر رهبری ناظر بر همه تحرکات است و نمیگذارد حقی از کسی ضایع شود.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به میرحسین موسوی گفت: یکی از نامزدها در همان دور اول مناظره اعتبار خود را در نزد افکار عمومی از دست داد. او در دور دوم مناظره با عصبانی شدن و پرخاش کردن عملاً خود را از توفیق محروم کرد. همین نامزد دمکراسی را به شرط چاقو میخواست نه به شرط رأی، این را در عرصه رقابت دهمین دوره ریاست جمهوری نشان داد. او قبل از شمارش آراء خود را پیروز انتخابات خواند. مفهوم این رویکرد آن است که هیچکس و هیچ نهاد و هیچ قانونی جز اراده و تصمیم خود را قبول ندارد. مردم به این اخلاق میگویند دیکتاتوری! او انتخابات را شعبدهبازی خواند برای اینکه اعتقادی به جمهوریت نظام نداشت و متأسفانه در حوادث بعد از انتخابات نشان داد التزامی هم به اسلامیت نظام ندارد.
حبیبالله عسگراولادی حوادث تلخ رویدادهای عاشورای 88 را اوج همگرایی ضدانقلاب اعم از منافقین، سلطنتطلبها و مارکسیستها با حرکتهای جدید دانست و افزود: بعد از شرارت اهل فتنه در روز 13 آبان، 16 آذر، روز قدس و عبور از همه شعارها و آرمانهای انقلاب، نوبت به اهانت به مقدسات دینی مردم رسید. مردم انصافاً خونشان از این همه تبهکاری به جوش آمد و در 9 دی ماه در یک راهپیمایی پرشور تبری خود را از فتنهگران اعلام کردند.
وی درباره اتاق فکر و فرمان جریان فتنه نیز معتقد بود: برای ما روشن شد در لندن و واشنگتن دو اتاق فرمان وجود دارد که توسط روزنامهنگاران فراری و برخی عناصر سیاسی مدعی اصلاحطلبی مدیریت میشود اینها تولیدات خود را در بیبیسی و رادیو آمریکا توزیع میکنند و از طریق شبکه مجازی با عناصر توطئه و فتنه در داخل هم تماس دارند. مبادله تولید دوطرفه است گاهی سخنرانیها و بیانیههای اهل فتنه تولید داخل است که به طور محدود در رسانههای دشمن بازتاب پیدا میکند. همین بیانیهها و سخنرانیها در آنجا بازپروری میشود، برمیگردد در داخل و از آن استراتژی و تاکتیک درمیآورند برای تداوم خصومت با نظام!
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در مورد بسترهای شکلگیری حماسه 9 دی نیز افزود: مردم در 9 دی ماه بغض فروخفتهای را ترکاندند و نفرت خود را از اهل فتنه اعلام کردند. مردم با صدای بلند به سران فتنه اعتراض کردند که چرا رأی ملت را میزان نمیدانید و میخواهید جمهوریت نظام را برچینید و دیکتاتوری جانشین آن کنید. مردم با صدای بلند اعتراض کردند که چرا حرمت قانون اساسی و ولایت فقیه و نهادهای قانونی نظام را رعایت نمیکنید. مردم با صدای بلند سران فتنه را مورد خطاب قرار دادند که دیگر آنها را داخل نظام نمیدانند و تبری خود را از آنان اعلام میکنند. 9 دی یک نقطه عطف در تاریخ سیاسی ایران است. انقلاب در این روز یک پوستاندازی برای خلوص بیشتر از خود نشان داد.
وی افزود: مردم در روز 9 دی اوج بصیرت و آگاهی و همراهی با نظام و رهبری مظلوم آن را نشان دادند. روز 9 دی را باید روز بصیرت، آگاهی و اقدام به هنگام مردم نامید. به نظر من برای راهپیمایی روز 9 دی هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی نظیری در تاریخ 30 ساله سراغ نداریم. مردم در این روز پیوند ناگسستنی خود را با ارزشهای دینی و ولایتپذیری و آرمانهای انقلاب نشان دادند.9 دی یک روز غیرتعطیل و داخل هفته صورت گرفت بدون هیچ تبلیغات برای گردهمایی این حماسه پدید آمد واقعاً اعجابانگیز بود. پیام ماندگار راهپیمایی روز 9 دی این است که این انقلاب تا ظهور حضرت مهدی(عج) ماندنی است انشاءالله. مردم تا پرچم قیام امام خمینی(ره) را به حضرت ولیعصر(عج) تحویل ندهند از پای نمینشیند.